KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, November 17, 2011

"LIVE ENTRY POST?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Ada geng blogger tanya saya yang saya post entry saya live ke? Saya tak tahu cakap live atau tak. Tapi kalau saya tak bawa netbook, saya akan tulis guna handphone saya je.


Tegar betul saya kan? Hahaha. Saya pakai Handphone Samsung Galaxy S dan software Blogger-Droid saya install yang free je. Memang mudah nak post entry sebab functionnya simple sangat. Mula-mula tu memang rasa susah gak sebab tak biasa. Sekarang ni Alhamdulillah, dah pandai sikit. Hehehe.


Bila saya ada idea je, saya terus taip. Kebanyakkan entry saya tulis secara spontan tapi bertapis. Tak nak ada kontroversi plak. Kan?


Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. huhuh kalau mas de hp canggih pun,tak sure berminat online guna hp.macam tak puas la pulak.hihihi

    ReplyDelete
  2. weeee
    untungla bole hupdate dr nfonnn
    sonoknyeee laa =]

    ReplyDelete
  3. patut ler banyak entri dikeluarkan sehari

    ReplyDelete
  4. yuppp akak pon sama, sbb skarang dah mudah bleh guna blogger droid.. so kat mana2 boleh post entry.. esok akak nak ambik reaksi parent amek rm100 kat sekolah akak.. kecoh ke tak ke

    ReplyDelete
  5. Aii xakde handphone canggih heheh :D

    ReplyDelete