KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, November 9, 2011

KATA-KATA HIKMAH : "WINNING"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak share kata-kata hikmah lagi. Hehehe.


p/s : Menang tak semestinya berada di tempat pertama tapi menang bermaksud kita berjaya buat lebih baik daripada sebelum ini. Saya setuju sangat-sangat. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

16 comments:

  1. itulah maksud sebenar MENANG...ye sy setuju :)

    ReplyDelete
  2. betul tu...buat dengan sehabis baik dan performance kena constant or be better day by day...(sorry bahasa rojak)

    ReplyDelete
  3. thumbs up!!


    setuju3...


    (^____^)

    ReplyDelete
  4. betooooll!
    menang itu sendiri subjektif kan...

    ReplyDelete
  5. betul tu,,kita pun dah dikira menang,,,kalau kita melebihi apa yg kita dapat sebelum,,,walaupun hakikatnya kita tewas,,hehe

    ReplyDelete
  6. yupp kalau sume nak jadi no 1.. tu yg kapal ada 2-3 nakhoda, mana kapal nak belayar betul... itulah ibarat negara, kalau semua nak jd no 1... abislah, so jadilah pemimpin yg lebih baik dr sebelumnya supaya malaysia lebih baik dr yg sedia ada....

    ReplyDelete
  7. teringat pula hamba dengan cerita REAL STEEL..heheh

    ReplyDelete
  8. setuju dengan saudara.....
    always keep a good job !

    ReplyDelete