KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, April 14, 2012

NASIB BAIK...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Semalam saya berjaya berada di TGV AEON Bukit Raja untuk tengok Movie Battleship. Mula-mula saya beli tiket guna TGV Online. Tiga kali saya try dan yang last je jadi. Tapi nombor rujukan tak keluar. Saya rasa macam tak jadi sebenarnya.


Saya dah malas nak pergi tapi isteri saya kata cuba la pergi dulu. Mungkin ada cara lain untuk dapatkan tiket saya dah beli online. Kami pun pergi dan kat kaunter tiket, saya bagitau masalah saya. Dia minta nombor handphone dan taip dalam sistem dia. Terus keluar nama saya dan tiket yang saya beli. Nasib baik. Kalau tak, burn RM35.


Saya pun berjaya layan movie Battleship. Midnight show plak tu. Memang awesome. Best giler. Tak rugi saya pergi tengok. Best tau? Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. samalah .. saya pon p tengok semalam.. memang terbaik..

    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/istilah-minda-zaman-sekolah-menengah.html

    ReplyDelete
  2. untungler dia dah dpat tengok movie battleship..

    ReplyDelete
  3. salam;
    Ada masa kalau turun bandar aku tengok jugak nanti..

    ReplyDelete
  4. sama ler nasz... remy pi tgk battleship last week pun kena sama.... dh settle payment kat online tapi no refer tak kuar....
    last2 pi aje kat cinema tgv tu... guna ic number jer....nasib baik lepas...

    ReplyDelete
  5. dulu bleh la tgk wayang..skrg dh ada si kecik ni non ado la nengok wayang nya..mau menjerit si kecik nanti...nk tggl nanti xtenteram lak dlm wayang nanti..jadi beli cd tgk kt umh jer la..

    ReplyDelete