KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, April 25, 2012

SEGMEN BLOGLIST HACKERS : JOM JOIN BLOGLIST SAHABAT HACKERS

Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE ...Terima kasih.

Nak Join? Klik SINI


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya nak join segmen bloglist pula kali ni. Lagipun senang je syarat-syaratnya. Bloglist ni adalah antara tool yang penting bagi mempromosi blog saya kepada blogger lain. Ini antara teknik yang digunakan oleh blogger untuk cari blog bagi diletakkan dalam bloglist dorang dan cara nak cari peluang letak blog kita ke dalam bloglist dorang.


Owner segmen bloglist ni minta saya komen blog dia. Blog Hackers memang simple cuma iklan Nuffnang yang floating sebelah kanan tu agak mengganggu saya untuk baca maklumat kat sebelah kanan tu. Yang lain bagi saya dah ok.


Kalau join segmen bloglist Hackers ni apa faedahnya? Faedah yang diberitahu Hackers adalah Blog yang dimasukkan dalam Bloglist segmen ni akan dikekalkan dalam blog Hackers selama 1 TAHUN. Lama kan? So, jom join ramai-ramai kasi meriah segmen bloglist ni. Tarikh tutup tak tentu dan ditentukan oleh Hackers sendiri bila dia nak tutup segmen ni. Join sementara masih sempat. Kalau tak, korang yang rugi. Hehehe.



p/s : Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE ... Terima kasih.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. walawei..otai ni...thanks for join ye..bab komen tu, Hackers akan baiki ye..dah 2 orang yang komen mengenai itu

    ReplyDelete
  2. as-salam..nanti free nak joint la.. -.-

    ReplyDelete
  3. jom tengok entry terbaru blog Hackers

    ReplyDelete