KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, April 23, 2012

SEGMEN MISS NADYA :: DAPAT FREE IKLAN 1 BULAN

Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE ... Terima kasih.




Nak Join? Klik banner kat atas

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Ternampak satu segmen untuk dapat FREE iklan 1 bulan yang dianjurkan oleh Miss Nadya. Benda FREE ni memang syok walaupun semurah mana pun ia. Sebab? Sebab ia FREE. Hampir semua orang suka benda FREE kan? Hehehe.

Miss Nadya suruh komen tentang blog dia. So, inilah komen spontan yang keluar dari minda saya, blog Miss Nadya ni banyak widget macam Alexa kat atas sekali tu, pada pendapat saya, letak di bahagian bawah pun dah cantik. Lepas tu, mungkin boleh perkemaskan lagi tab yang banyak kat bawah header tu. Sebab nampak banyak dan berserabut sikit. Mungkin boleh kurangkan dengan satukan tab-tab yang hampir sama. Yang lain, bagi saya dah memang ok. Loading memang laju. Itu je la. Nanti lebih-lebih, ada orang marah plak. Huhuhu.

Saya minta maaf kalau terasa sebab blog saya pun biasa je. Cuma bagi saya, mudahkan pembaca, pembaca gembira. Komen saya kat atas tu untuk kebaikan blog ini ye? Bukan nak kondem. Huhuhu.

Jom meriahkan Segmen Miss Nadya ni. Segmen ni tutup pada 6hb Mei 2012. Pukul berapa saya tak tahu. Sila rujuk Miss Nadya sendiri. Hehehe.

p/s : Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE ... Terima kasih.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. saya tag anda :

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-buku-awesome-terbaik.html

    ReplyDelete
  2. nad akan ulaskan semua komen pd entry baru nanti..:)

    Thanks sebab sudi join..:)

    senarai nama da kua ::

    http://www.nornadiah.com/2012/04/senarai-nama-blogger-join-segmen-free.html

    ReplyDelete
  3. salam...saje singgah jejalan...join segmen yang sama.i dh follow u..jangan lupa follow i k

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-nadyadapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  4. singgah belog anda :)
    ta nampak shoutbox hihi

    ReplyDelete
  5. dtg sini dari segmen yg sama =) salam perkenalan

    ReplyDelete