KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, April 12, 2012

1ST GIVEAWAY MISS BANU & AZIELA

Korang nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama sangat rasanya saya tak join apa-apa giveaway. Asyik buat segmen dan join segmen je. Ingat nak buat giveaway tapi busy. So, saya nak join giveaway yang dianjurkan oleh gabungan duet Miss Banu dan Aziela ni. Lagipun hadiahnya Topup RM30 semua rangkaian atau Sovenir / Token dari Macau China. Best tu.

Lagi satu, saya pun lahir pada bulan April gak. So, kira satu geng la dengan duet ni. Hehehe.

Dorang kata tulis apa saja yang saya nak tulis seperti ucapan hari jadi dan sebagainya. Saya nak tulis apa? Korang baca la sendiri. Baca sampai habis tau?

Di keheningan malam yang suram tanpa bulan dan bintang, kelihatan kelibat seorang wanita berpakaian hitam. Pakaiannya ala-ala Trinity dalam Movie Matrix sambil memakai speck mata hitam berbentuk bulat. Memandang kusyuk ke arah sesuatu di depannya. Tak berkelip langsung. Macam mana saya tahu mata dia tak berkelip langsung? Saya teka je.

Di sebelah penjuru kiri, kelihatan seorang lagi wanita yang berdiri tegak tanpa apa-apa gerakan. Goyang sikit pun tak. Berpakaian ala ninja, wanita itu merenung dengan pandangan yang sangat tajam sehingga pisau lipat pun lagi tajam dari pandangan matanya.

Mereka mula bergerak menghampiri objek yang sedang diperhatikan dengan penuh bergaya. Dari berjalan terus berlari dan seterusnya terbang laju seperti layang-layang terputus talinya. Secara serentak mereka tiba di depan objek yang dipandang mereka tanpa mengelipkan matanya.

Tiba-tiba objek itu meletup dan mengeluarkan sesuatu perkataan di langit:

HAPPY BIRTHDAY 
MISS BANU (PAKAIAN MATRIX) DAN AZIELA (PAKAIAN NINJA)


Kedua-dua wanita tu tersenyum tak berkelip bibir mereka. Hehehe.

Anyway, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Amiiinnn.

Ok tak ucapan saya? Hehehe. Ada selitan kisah merapu lagi kan?

Itu je la untuk kali ni. Jom ramai-ramai join giveaway ni. Support blogger ni di samping kalau ada rezeki, dapat hadiah free. Hehehe.

Tarikh tutup giveaway ni adalah 5hb Mei 2012.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. hahaha terbaiklah..thanks sbb sudi join yer..mekasih atas ucapan kreatif berkenaan..good luck..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih yang tidak terhingga keran En Naser sudi join GA ini. Saya sangat over gembira dan terharu. Tak tahu nak expresskan macam mana. Anyway, terima kasih atas entry yang sangat menceriakan.

    ReplyDelete
  3. singgah disini :D good luck

    Invite EN Naser untuk join segmen ni, mesti meriah :D

    sudi2lah join giveaway amer .

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html

    ReplyDelete