KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, April 27, 2012

MACAM TAHU JE GAJI DAH MASUK...

Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari...Terima kasih.




Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang di Kedai Acessories kereta menggantikan motor yang mengawal turun naik tingkap kereta Kenari saya sebelah pemandu. Melayang la RM65.


Kereta Kenari saya ni macam tahu saja saya baru dapat gaji dan pada hari gaji juga dia buat hal. Kereta sekarang pun dah pandai demand sekarang ni. Hahaha.


Bila pergi kedai accessories ni, semua benda nak ditukarkan dorang. Kalau dilayan, boleh kopak wallet saya. Huhu.


p/s : Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari ... Terima kasih.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. baru2 ni pun sy service kete..harga mmg xtahan..leh meleleh air mata..haha...

    ReplyDelete
  2. motor tingkap ni untuk ke dua2 belah tingkap ke apa?
    ktklang valley ni tnya harga lebih kurang 100 lebih...

    ReplyDelete
  3. motor tingkap ni untuk dua2 belah ker??? area klang valley ni nak tukar je dh 100 lebey...
    pesal bila en naser tukar dpt murah??
    ke untuk sebelah je??
    xfhm la

    ReplyDelete