KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, April 27, 2012

PANAS MACAM NI MEMBUATKAN SAYA...

Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari...Terima kasih.


Asalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Panas betul tengah hari ni. Semalam mendung je. Panas-panas macam ni kan best dapat makan ABC aka Air Batu Campur. Hmmm.... Memang menyelerakan. 




Tak dapat itupun, dapat makan Ice Cream pun sedap gak. Hehehe.






Korang tak terasa panas dan teringin nak makan apa yang saya teringin tadi tak? Atau korang tak panas? Hehehe.


p/s : Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari ... Terima kasih. 


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. kat kuching ni pun panas... kalau pekena ABC memang syok...
    tp kalau dah teringin nak makan... hari sejuk pun sy bantai makan ABC gak... hehehehe :p

    ReplyDelete
  2. Kitorang tak panas sebab tak keluar office. Duduk dalam air-cond jer... hihihihi

    ReplyDelete
  3. besout ni pon panas gak nasz.. dapat eskrem camtu perhhhh best gile!!!! hehe






    *lama x sggh sini mlwt nasz.. bz skit skg ni..hehe





    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  4. kasih teringin nak makan cendol... hohoho... mmg sedap time panas2 nie.. tambah lak ngn eskrem yg tinggi camtu... mmg best...

    ReplyDelete