KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, April 27, 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BEN ASHAARI DAN BLOG AKU

Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari...Terima kasih.

Nak join? Klik SINI


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Dah lama saya tak join segmen bro Ben. So, saya terbuka blog tadi dan terlihat bro Ben ada buat segmen. Terus terjah dan bila difikirkan semula, terus join. Sempat berfikir kan? Hehehe.


Blog saya ni tak sama dengan blog bro Ben tapi memang ada sikit persamaan. Sebab masa saya modified blog saya ni, saya jadikan blog bro Ben sebagai rujukan. Yang pasti, blog saya ni 'SIMPLE' je. Hehehe.


Segmen ni tutup jam 12 tengah hari ni je. Cepat ramai-ramai kita join. 


p/s : Tolong saya klik  http://goo.gl/ZdZT9 dan klik VOTE setiap hari ... Terima kasih. 


Wassalam.


-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  2. as salam en. nasz...

    singgah sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  3. hai pka pon join segmen abg ben.
    jom singgah blog pka.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  4. JUMPA LAGI....
    Join jugak segmen ni...
    Hehheeheh... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama... :)

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama..salam kenal:)

    ReplyDelete
  7. hai awk yg sweet ! sy dtng dri segmen abg ben :)heppy blogging & jemputlah ke blog sy ek ^^

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-ben-ashaari-dan-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum
    singgah sini dari segmen yang sama =)
    follow sini jugak =)
    jom datang blog saya pulak ye =)

    jemput baca entry yang ni..ada info berguna untuk dikongsi buat semua =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/04/saya-tegur-sebab-saya-sayangkan-awak.html

    ReplyDelete
  9. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  10. yuhuu !! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  11. singgah + follow sini =)
    http://niadarnes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Dtg sini melawat awak. hehe lambat kan saya ? ;) jom g blog saya..

    ReplyDelete