KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, April 17, 2012

SEGMEN : BLOG PILIHAN ZAMANI 84

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak join segmen Blog Pilihan Zamani 84 plak kali ni. Walaupun saya sedar blog saya ni tak layak untuk dijadikan blog pilihan, saya masih nak menyibuk join segmen ni gak. Hehehe.

Blog saya ni biasa-biasa je. Tak ada apa yang istimewa pun. Cerita yang saya coretan di sini lebih kepada apa yang keluar seketoi-seketoi dari kepala otak saya tapi pada masa yang sama, saya tapis penggunaan ayat dan tata bahasanya. Kalau tak tapis, memang carca marba la jawabnya.

Saya cuba untuk ringankan blog saya dan menulis secara santai tapi memang saya rasa gaya penulisan saya ni macam skema sikit. Tapi nak buat macam mana kan? Setiap orang ada gaya penulisan masing-masing. Setiap blog ada keunikannya tersendiri. Setiap Personal Blog tu mewakili Pemilik Blog itu sendiri. So, setiap dari kita unik dan tak sama. Sudah semestinya setiap Personal Blog tak sama. Walaupun secara kasarnya blog tu kelihatan sama tapi secara halusnya blog tu memang tak sama dengan blog yang lain.

Saya dalam usaha untuk memperbaiki gaya persembahan blog saya. Kalau pembaca tak puas hati dengan blog saya disebabkan susah nak loading, susah nak komen, banyak widget tiada fungsi dan so on, saya juga yang masalah. Sebab pembaca blog saya adalah yang paling penting. Kepuasan mereka adalah kepuasan saya.

Ini cuma luahan pendapat saya je ye? Hehehe. Segmen ni tamat pada 24hb April 2012 pukul 11.59 malam.

Korang nak jadi blogger pilihan Zamani 84 tak? Kalau nak, join la. Best tau jadi blogger pilihan walaupun rasa diri tak layak. Tapi, kalau tak cuba, mana tahu kan? Hehehe.

p/s : Ter'tulis' ter'panjang' ter'sangat' ter'pulak'. Tersori ter'ok' ter'ye'? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

24 comments:

  1. dari segmen zamani...jejalan n follow :)

    ReplyDelete
  2. salam dtg singgah melawat dari segmen same:) jmput singgah blog usang saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  3. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen same.... =D
    Singgahlah blog sy ye....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  5. hai naser hehe
    singgah sini dr segmen zamani :)


    with LOVE,
    suterakasihyann.com

    ReplyDelete
  6. jalan-jalan, singgah sini. dari segmen yang sama... BW blog kite nnt. :D

    ReplyDelete
  7. icumm dari segmen yg sama..jenguk2 dtg blog icumm ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama...jgn lupa singgah n follow.


    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  9. hi pka pon join tau.
    jom pegi blog pka :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    terima kasih..!!

    ReplyDelete
  10. BW sini dari blog zamani84...Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  11. BW sini dari blog zamani84...Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  12. weee!! yana datang dari segmen yang sme, kte tgk spe yg kena !

    btw, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete
  13. BW dari segmen yang sama.. ;)

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen sama!!jupe abg nasz di sini !!

    ReplyDelete
  15. singgah sini happy blogging..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  16. sy dtg BW kt sini dari segmen yang sama:-)

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  18. salam....

    sya vina singgah blog awk..dari segmen yg sma...klu sudi singgah ye

    http://putryvina94.blogspot.com/

    salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  19. salam singgah :D done follow here

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan dari
    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html
    bella dah follow sini =)

    ReplyDelete
  21. salam.. congrats jd blog pilihan zamani abe. jemput singgah blog sy ye;) vitaminsihatmenawanceria.blogspot.com

    ReplyDelete