KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, April 19, 2012

SEGMEN MISS Z : JOM KENALI BLOG SAYA

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Secara spontannya saya terjoin segmen si Miss Z. Macam best je segmen ni. Saja nak tambah kenalan dan trafik ke blog ciput saya ni. Hehehe.

Miss Z minta saya ceritakan sikit tentang latar belakang blog saya ni. Blog saya ni wujud bila saya terasa teringin nak ada blog dengan nama sendiri. Lagipun masa tu memang havoc tentang boleh buat duit guna blog dan masa tu saya saja nak cuba nasib. Memang dah salah niat masa mula-mula berblog. Dan sudah semestinya memang tak ada langsung income dari blog ni. So, saya stop sekejap sebab busy dan fokus kepada kerja saya.

Kemudian, dalam awal tahun lepas, saya teringat balik kat blog saya dan kemudian terus saya cuba buka balik blog saya. Blog saya masih wujud tapi cuma kurang updated post baru dan sudah semestinya trafik blog saya selalunya kosong je. Masa tu saya excited nak blogging balik. So, saya pun mula aktif update post dan join segmen.

Asal usul nama blog "MOHD NASER.COM" ni adalah dari satu blog mana yang gunakan nama dia dengan  dot com ni. So, dapat idea untuk guna nama saya dengan dot com. Maka, terwujudlah blog saya ni.

Sekarang, Alhamdulillah blog saya dah semakin aktif dan ada juga blogger kenal blog saya. Walaupun tak ramai, tapi saya dalam usaha untuk terus mempromosi blog saya.

Segmen ni tamat 25hb April 2012 jam 10 pagi.

Jom kita meriahkan segmen ni.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

19 comments:

  1. Yuhuuuu, hi abg nasz...Emma singgah sini =)

    ReplyDelete
  2. tanpa usaha dari diri kita, orang takkan kenal blog kita... ^^

    terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  3. Lg skali singgah dr segmen same... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. Sy singh sini lg..dr segmen yg same:-)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama

    dont forget utk jenguk blog sy and yg lain
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sm..salam perkenalan..done follow..jum terjah blog ifa lau sudi..:))
    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  7. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  8. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
  9. sapa tak kenal abam hebat ni..:)

    nad pon join jugak segmen ni..:)
    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

    Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
    http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...
    datang dari segmen miss Z, JOM KENALI BLOG SAYA..-.- follow sini jugak la..jom ke blog saya. rajin2 folo me back ye? -.-

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html



    syieda,

    ReplyDelete
  11. hai aida singg dr segmen yg sama :) done follo 2066 , follow back :)

    ReplyDelete
  12. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  13. cp singgah sini.. jomlah jenjalan blog cp.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen ini.. :)
    najwa follow sekali.. :D

    ReplyDelete
  15. done folo..tq folo mine too..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  16. jogging di pagi hari....jom..jogging ramai2 :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama
    terima kasih follow blog saya
    follow blog anda k

    from:
    http://chea94.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete