KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, April 8, 2012

MOTOR SAYA HILANG...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Actually, Jumaat lepas emak saya ada telefon saya beritahu motor saya hilang. Tapi pada masa tu saya busy dengan kursus di Ipoh. Tak dapat nak buat apa-apa.

So, semalam saya sampai rumah dan terus sembang dengan emak saya tentang motor saya yang hilang tu. Hari ni, atas pujukan emak saya, saya pergi juga buat repot polis. Pengalaman buat repot polis dulu kat Balai Polis Hutan Melintang buatkan saya malas nak buat repot polis. Kenapa? Saya ada buat entry tentang pengalaman buat repot polis kat sana. Pengalaman yang teruk. Korang boleh baca kat SINI.

Sekarang saya berada di Balai Polis Nibong Tebal untuk buat repot polis. Nasib baik service kat sini eloklah sikit. Disebabkan adik lelaki saya yang last guna motor tu, dia yang kena repot.

So, saya minta tolong korang kalau korang jumpa motorsikal :

JENIS : YAMAHA LAGENDA

NO PLAT : PJL 287

WARNA : HITAM

Mohon jasa baik korang untuk maklumkan saya di 0125721743.

Kalau boleh, tolong sebarkan.

Wassalam.

-NASZ-

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. penah buat report polis masa eksiden punya la lama..berapa jam ntah kat situ..pastu report plak dia suh kita yang karang..haha terbaek!

    ReplyDelete
  2. sedih nyer nasz.....
    harap motor dapat ditemui kembali......

    ReplyDelete
  3. akak harap semuanya dapat diselesaikan nanti

    ReplyDelete