KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, April 27, 2012

JALAN KEGEMARAN SAYA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Ini jalan kegemaran saya bila travel dari Bagan Datoh ke Hutan Melintang untuk ke bank. Jalan ni ke Sungai Dulang. Bagi korang duduk dekat-dekat sini tahulah apa yang saya maksudkan.


Jalan ni jarang orang lalu sebab tak ramai yang tahu. Cuma orang kampung dan orang yang kerja kat pejabat area sini je. Tapi malam-malam memang saya tak berani sebab jalan tak ada lampu jalan dan sangat gelap. Kadang-kadang ada binatang melintas. Memang banyak gak binatang terkorban kat jalan ni.


Entah bila la lampu jalan akan dipasang. Saya dah kerja kat sini lebih 2 tahun tapi still macam tu je. Huhuhu. Kalau dah ada lampu jalan nanti, berani ke saya nak lalu nanti? Saya redah je. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

1 comment:

  1. nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
    http://noridayumohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete