KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, April 23, 2012

"TOLONG SAYA BOLEH TAK?"

Design Header Pertama Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak minta tolong korang boleh tak? Tolong VOTE untuk saya kat http://goo.gl/ZdZT9.

Design Header Kedua Saya

Harap korang sudi VOTE saya walaupun saya memang tak layak langsung. Tapi saja nak try nasib, kalau ada rezeki, dapatlah. Kalau tak ada rezeki, redha je la.

Latest Design Header Saya

So, korang baik kan? VOTE saya yang memang tak layak ni ye? Hehehe. VOTE kat http://goo.gl/ZdZT9 tau?


Kalau sudi, share la kat wall facebook korang ye?


p/s : Tiada paksaan ye? Kalau ikhlas nak vote, silakan. Kalau tak nak vote, takpe. Hak masing-masing. Huhuhu.


Wassalam.




-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. dah vote...tolong kengkawan, nak mencuba sendiri haram tak tau buat...good luck!

    ReplyDelete
  2. dah vote... semoga Encik akan menang...

    ReplyDelete
  3. Follower 2070 melapor diri & vote awk oledy ... =)

    ReplyDelete
  4. sudah vote dan share juga..good luck yep..:D

    ReplyDelete
  5. as'salam..da vote awk.. semoga sukses

    ReplyDelete
  6. tag anda

    http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-bloglist-sahabat.html

    ReplyDelete