KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, April 4, 2012

MEMANG CANGGIH...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya baru lepas blogwalking segmen yang saya anjurkan dan segmen yang saya join di blog eraz fadli. Memang letih gak sebab ada banyak blog yang perlu diterjah. Tapi memang best.

Macam-macam style blog saya dapat terjah. Ada yang biasa dan senang nak loading. Ada yang luar biasa dan susah nak loading. Ada yang saya cari button comment pun susah tapi akhirnya jumpa gak. Kecik dan comel je button comment dia. Hehehe.

Ada blog yang memang canggih. Nak masuk pun ada "Pintu Masuk". Revolusi blog sekarang memang mengagumkan. Setiap blog ada keunikan masing-masing. Setiap blog ada identiti blogger blog tersebut.

Blog saya ni pun biasa je. Bagi saya, senang loading dan senang nak explore dah cukup. Ini bagi saya je k? Setiap orang ada 'bagi' dorang masing-masing. Ada yang prefer blog yang bling-bling dan canggih-canggih.

Yang penting, hati dorang bahagia kan? Hehehe.

p/s : Saya prefer blog saya sesimple yang boleh dan letak widget yang saya rasa perlu je. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. wah,,betul tuh^^ stiap org ada pndangan masing-masing:D yg penting hepi ^_^

    ReplyDelete
  2. prefer blog yg simple dan tak berserabut dg widget...hee~

    ReplyDelete
  3. belog ni best.xde pintu masok.hehe lau de pintu masok yg comel2 tu yg lemah tu.

    ReplyDelete
  4. blog saya ketingalan zaman. tapi xpe.. asal saya bahagia hehehe..

    ReplyDelete
  5. Hehehe,suma hias blog ikut minat masing2 :D

    ReplyDelete
  6. setuju dgn opinion tu.. mcm2 style ade.. msg2 dgn citarasa msg2.. saya lbh sng yg simple je.. dan insyaAllah akan cuba utk tidak beratkan blog tu.. thanx sb support segmen.. :-)

    ReplyDelete
  7. yg pasti blog ni mmg terbaek..
    simple jer tp gempak..
    kne copy nih:p

    ReplyDelete
  8. sy suka blog yg simple dan cepat loading (",)

    ReplyDelete
  9. setakat nie blog kte mcm okay lagi kot . abg nasz rase ? ;)

    singgah lah blog kita . komen skit .

    ReplyDelete
  10. setuju ngan nasz.....
    kalau dah susah nk loading ngan komen.....
    remy mula ler nak bawa diri....he3

    ReplyDelete