KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, April 28, 2011

KALAU KORANG DAPAT PELUANG MELANCONG ...


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Sekarang saya ada di McDonald Prangin Mall sambil makan McChicken Deluxe faveret saya sambil update entry.  Hehe..

Saja nak buat entry untuk kita sama-sama yang tak ada peluang nak melancong ke luar negara boleh meluahkan rasa teringin.  Huhu... Bagi sesape yang dapat peluang pergi melancong ke luar negara tu, tahniah la.

Orait.  Straight to the point.  Kalau saya dapat peluang melancong ke luar negara ... saya nak pergi KOREA - Jumpa my faveret artis Kwon Boa, Kara, Gee dan ramai lagi.  Nak pergi sana semata-mata nak jumpa dorang je.  Haha..

Korang plak, kalau dapat peluang melancong ke luar negara, korang nak pergi mana?

Ce kongsi ... Ce kongsi.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. dulu nak pegi jepun,nak rase naik bullet train yg dikate kan terpantas dunia tu..tapi lepas dah kene tsunami trus tukar..

    same!!! nak pegi korea jugak..cis..kamu minat artis korea jugak?sy layan 2pm,snsd,cn blue,so nak jumpe dorang kat korea lah..boleh?haha

    ReplyDelete
  2. Assalam...
    1st, nak jejak kaki ke Mekah dulu la..dah lama teringin nk tgk tanah suci..

    ReplyDelete
  3. nak pegi tempat yg ada permainan je..hahah nak main smpai pengsan...haha

    ReplyDelete
  4. tapi nk g korea gak..ehhehe nk jmpe lee min hoo! heheh LEE MIN HOO!!!!

    ReplyDelete
  5. saya nak g beijing n lawat tembok besar china!! hua3..

    ReplyDelete
  6. nk g korea..g pulau jeju n pulau nami..cantik sgt..suke..=)
    impian ku..

    ReplyDelete