KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, April 8, 2011

NAK TRAFIK TINGGI?! … BUKTI DAN TUTORIAL!!!

Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger yang dikasihi.

Posting aku sebelum ini mendedahkan saya berjaya menarik ratusan trafik ke blog aku iaitu MOHD NASER.com.  Kalau korang tak baca lagi, KLIK SINI.

Kali ni aku nak tunjukkan lagi bukti di 2 blog aku yang lain iaitu di PELUANG KERJAYA dan NASZ GOLD TRADING.

Inilah bukti-buktinya:


Screen shot dari MOHD NASER.com sehingga 6hb April 2011


Screen shot dari PELUANG KERJAYA sehingga 6hb April 2011


Screen shot dari NASZ GOLD TRADING sehingga 6hb April 2011

Puas hati?! Bukan nak berlagak k?! Kadang-kadang manusia ni takkan percaya kalau tak ada bukti kat depan mata.

So, aku nak buat tutorial sikit untuk bantu rakan-rakan blogger yang nak ledakkan trafik kat blog dorang.

Ok.  Mula-mula korang kena klik SINI


Screen shot web page 365Autohits

Pastu, korang klik kat tab Register. Akan kuar page seperti kat bawah:


Screen shot page Register

Korang isi semua yang diminta dan klik kat kotak agree for terms & condition.  Kemudian korang tekan button Register.

Selesai untuk proses pendaftaran.

Korang pergi ke Email Inbox korang untuk Verify.  Kemudian, korang boleh Login masuk.


Screen shot Login

Lepas korang Login, akan kuar page macam di bawah :


Screen shot Account Main Page

Korang klik kat tab Manage Websites.  Akan kuar page macam kat bawah :


Screen shot Manage Websites

Pastu kat bawah ada satu anak panah melintang warna orange kan? Korang nampak tak?  Cuba cari.  Kalau dah jumpa korang klik anak panah melintang tu.  Akan kuar page macam ni:


Screen shot Add Websites Page

Korang isi nama website dan url yang korang nak.  Bahagian language tu biarkan English je.  Pastu korang tekan button ADD.

Korang akan kembali ke page Manage Websites secara automatik dan nama dan url website yang korang masukkan tu akan terpapar tapi status masih waiting.  So, korang kena tunggu paling lama 24 jam untuk pihak 365Autohits try review blog korang.  Pihak 365Autohits akan hantar email approved atau rejected.

Kalau Korang dapat email mengatakan url yang korang letak dah approved, korang terus Login dan klik Tab Allocation Hits.  Korang tentukan berapa banyak hits untuk setiap blog yang korang nak letak:


Screen shot Allocation Hits

Lepas tu, korang terus klik tab Surf Now dan biar ia surf sendiri.


Screen shot Surf Now

Korang boleh buka lebih daripada 1 page Surf Now.  Caranya di Surf Now page, korang kena klik kat Manage Account:


Screen shot Manage Account

Pastu korang terus klik Surf Now.  Ulang proses tadi balik kalau nak buka lagi page Surf Now.

Ok.  Kalau korang terima email mengatakan url yang korang letak kena rejected.  Korang Login dan daftar semula url tu.  Kadang-kadang masa pihak 365autohits nak test running url korang tu, page error yang keluar.  So, pastikan url korang letak tu valid k?

Harap tutorial ni dapat bantu korang tingkatkan trafik blog korang. 

Kalau sudi, follow la saya.

Kalau trafik kat blog korang betul-betul meledak, jangan lupa attached link blog saya ni sebagai tanda perhargaan.  Kalau tak nak pun tak apa, saya tak paksa.  Huhu…

Jangan lupa tinggalkan komen bila trafik kat blog korang dah meletup k?

-nasz-

Sila Tekan Like Jika Suka

14 comments:

  1. ooo.gini ye
    so kne tnggu 24hours la kn..
    thnx tutorial:)

    ReplyDelete
  2. azrijohan: sama2...hope dapat tolong tingkatkan trafik awak ye?

    ReplyDelete
  3. ilmu yang sgt berguna untuk dikongsi..... TQ... nk cuba gak la... sbb trafik kt blog ciput jek...

    ReplyDelete
  4. mohdfarazi: cuba la..hope dapat bantu tingkatkan trafik awak...

    ReplyDelete
  5. sy sedang mencuba2 nie.. terima kasih yer

    ReplyDelete
  6. 1000 credits tue utk apa? kalu dah kurang mcmn nak tambah?

    ReplyDelete
  7. Pirate : itu memang dorang bagi mula2..pastu awak kena surf untuk dapat kredit..

    ReplyDelete
  8. da surf..tp cmner nk save kredit tu?

    ReplyDelete
  9. kalau 'Hits allocated to urls' dah jadi negatif, pastu kredit xder, mksudnyer??..

    ReplyDelete
  10. baru nak try :) terima kasih tutorial yang berguna ni :))

    ReplyDelete
  11. toche3...
    tq shate tutorial berguna ni

    ReplyDelete
  12. thanx ya ..baru jumpa yan g follow up punya tutor..hahah..

    ReplyDelete