KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, April 6, 2011

CEK PERTAMA DARIPADA NUFFNANG!!!

Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Hari ni aku telah terima cek pertama daripada Nuffnang.  Yeay. Walaupun hanya RM64.72, tapi tetap berharga bagi aku.

Dah lama advertise dengan Nuffnang dan lebih kurang 13hb Februari 2011 yang lepas, aku decide nak kuarkan earning Nuffnang aku.  Walaupun, pada pandangan orang lain sikit, tapi bagi aku kira ok lah.  Boleh buat belanja minyak dan makan sikit. Huhu..


Anyway, thanks to Nuffnang.

Harap lepas ada lagi cek daripada Nuffnang untuk aku. huhu.

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. Bro berapa lama bro kumpul tu? Jebon abru join nuffnang 26 march lalu. Baru je rm3.75 -.-" Tapi syukur gak la ade sikit.

    ReplyDelete
  2. Jebon : Lama gak la..sebab kejap aktif, kejap tak aktif...lebih 6 bulan gak la..huhu..

    ReplyDelete
  3. tahniah... rezeki daripada Allah.. kata maher zain, thank you Allah

    ReplyDelete
  4. mohamad Saleh : terima kasih..Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. Tahniah...!
    Jom Pakat Berbalas2 Klik Iklan hehe ~

    ReplyDelete
  6. Elih Bin Japahar : hehehe...

    ReplyDelete
  7. Tahniah..Alhamdulillah rezeki..Jamal punye dah banyak jugak la..tp simpan lagi..tunggu banyak2 bru nak cash out..berasa sikit nnt

    ReplyDelete
  8. Em,bestye,nk tye klau kite add ads nuffnang,kite kne byar tak??

    ReplyDelete