KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, April 6, 2011

RENEW ROAD TAX DAN INSURAN KERETA DENGAN MYEG...MUDAH!!


Salam sejahtera kawan-kawan blogger yang dihormati sekalian.

Aku baru je dapat road tax baru untuk kereta aku daripada Myeg Services Berhad.  Tak payah nak pergi JPJ or orang tengah.  Terus contact Myeg je.  Myeg akan terus pos laju ke pintu rumah selepas bayaran dibuat.

Korang berminat, korang boleh tengok kat sini http://www.myeg.com.my/

Korang boleh buat guna online ataupun telefon dorang.  Kalau korang nak buat secara online, kat sini http://www.myeg.com.my/.

Kalau korang nak telefon, telefon nombor telefon ni 03-7801 8888.  Korang kena bagitau pada staf Myeg tu perkara berikut:

1. Jenis Kereta
2. CC Kereta
3. Tahun Kereta Dibuat

Staf Myeg tu akan tolong calculate untuk korang dan akan emailkan pada email korang.  Korang cuma perlu buat bayaran dan road tax akan dihantar ke rumah guna pos laju paling lewat 3 hari.

Mudah kan?

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. thanks for the info..nanti nak try juga...

    ReplyDelete
  2. aku memang selalu guna pon. Derang hantar terus pada petang tuh dengan menggunakan dispatch derang. Senang dan mudah

    ReplyDelete