KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, April 10, 2011

MAIN GAME BOLEH MENANG TRIPS KE AUSTRALIA!!!

Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger semua.

Sesape yang nak gi Australia, angkat tangan.  Cepat!

Nak menang macam mana ek?

Senang je.  Korang cuma perlu main game yang dorang sediakan.  Pastu, korang kena bertahan sehingga korang tak mampu bertahan lagi.  Korang akan submit markah yang korang dapat kepada dorang.  Markah tertinggi akan dapat peluang untuk dapat hadiah mingguan.

Apa hadiah mingguan dorang bagi?

1. 1 x HP Mini Notebook
2. 1 x HTC Wildfire Model Phone
3. 1 x Sony Playstation Portable GO
4. 1 X Sony Bloggie Touch Camera

Syaratnya simple je.  Korang kena la ada facebook.  Korang klik la sini untuk start MAIN.

Good luck.

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. x larat nak main... br start main mlm td n plg tinggi pun br dpt 500 lbh jer...

    ReplyDelete
  2. waoh best nye pegi autrali...nak nak nak....

    ReplyDelete
  3. pirate : meman letih gak..paling tinggi pun dapat 1020 je..

    wage : best tau..try la...

    ReplyDelete
  4. Main game ada makna tu... Huhuhu... Apa pun main gak jap... Hhuhuhu

    ReplyDelete
  5. wahhh!! best~ tapi... tak suka game.. huhu

    ReplyDelete
  6. sy nak g..nak3...
    macam best tp xlarat la nak main game ni...da la byk esemen...

    ReplyDelete
  7. wah! tp cam susah je n perlukan byk mse T_T

    ReplyDelete
  8. Point tertinggi saya : 3020

    hehe...

    ReplyDelete