KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, April 12, 2011

GOLD COAST ... HERE I COME!!!


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger semua.

Hehe...Sempoi kan tajuk entry kali ini.  GOLD COAST ... HERE I COME!!!

Korang nak tak pergi Gold Coast?  Sape tak nak angkat tangan... Huhu..

Tahun ni AirAsia bagi peluang kepada korang yang nak pergi Gold Coast dengan harga yang berpatutan.

Betul ke? Nape? Tak Percaye ek?

Betul!!! Harga yang dorang tawarkan termasuk tiket penerbangan, cukai lapangan terbang dan hotel!

Kalau korang nak pergi Theme Park dan Trip ke Harbour Town, ada Pakej Gold Coast SuperSaver.

Ada banyak lagi pakej-pakej menarik kat SINI.  Tengok la. Mungkin ada cukup bajet, boleh pergi GOLD COAST!!!

p/s: kalau ada bajet lebih, sponsor la saya ek?...haha..

-nasz-
Sila Tekan Like Jika Suka

20 comments:

  1. its a nice place to visit, although I have not been here, my hubby have visited and brought back lovely comments.

    ReplyDelete
  2. baru nk mntk incek naser sponsor.. kekekke

    ReplyDelete
  3. Nava.K: yes eventhough never been there but from my friends feedback, it nice place to visit. Hope 1 day I manage to earn enough to visit..huhu..

    miss Senget : tak dapet den nak nolong deh..huhu..

    ReplyDelete
  4. Deqna : memang best..huhu..

    ReplyDelete
  5. sy dah pernah pergi, hujung tahun lepas. sesapa yg pegi gold coast, make sure jgn lupa visit koalas and kangaroos! and also movie world woot! :P

    ReplyDelete
  6. Shahirah: Wow...tq untuk info..kalau ada orang sponsor, lagi syok..haha...

    ReplyDelete
  7. faizal : bila lagi nak pergi?..huhu..

    ReplyDelete
  8. Boyfriend Budak Chomot study dekat Australia, jalan-jalan dekat Gold Coast. Jealous. Waaaaaaaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  9. tak berkemampuan nak pergi :-(

    ReplyDelete
  10. awie958: Mungkin ada rezeki masa hadapan...dapat gak merasa g..huhu..

    ReplyDelete
  11. Budak Chomot: minta la boyfriend sponsor...alang2, sponsor saya sekali..haha..

    ReplyDelete
  12. Bilalah akak dapat ke sana???

    ReplyDelete
  13. zmah: tak tau la saya kak..huhu..

    ReplyDelete
  14. aah ausy gile best!! ^^
    kangaroos & koalas!!

    ReplyDelete
  15. anamizu: hehe...memang best..nak naik dalam kantung kangaroo....huhu..

    ReplyDelete
  16. jom pakat2 gi ramai..... sure enjoy!

    ReplyDelete
  17. ha a la mmg best kalo ade yg sponsor. kehkeh

    ReplyDelete
  18. wah seronoknya kalo dapt pergi nie..memang terbaikla...

    entries terhangat>>Maharaja Lawak Minggu 5 : jozan terbaik

    ReplyDelete