KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, December 9, 2011

"MAKIN KURANG..."

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya baru lepas Solat Jumaat tadi. Kebiasaannya ruang solat sebelah dalam penuh dan sesiapa yang terlambat macam saya, mesti duduk di luar. Tapi hari ni ruang solat sebelah dalam pun tak penuh. Agak terkejut gak.


Saya terkenang semasa saya belajar di Penang Free School dulu. Kami Solat Jumaat di Masjid Negeri Pulau Pinang. Masa saya junior, memang ikut peraturan. Bila saya dah senior, memang nakal. Saya akan menyorok dalam almari tak nak pergi Solat Jumaat. Tak pun, saya dan kawan-kawan berjalan ke masjid sebab warden pantau. Lepas warden hilang dari pandangan, kami sanggup patah balik tidur dalam bilik.


Nakal betul saya kan? Hehehe. Korang ada nakal macam saya ni? Kongsilah.


p/s : Memang nakal pun saya masa belajar di Penang Free School dulu. Tapi saya berlakon baik depan warden dan cikgu. Sampai jadi student kesayangan PK HEM dan cikgu disiplin. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. hahahahaha...nakal sungguh,,...jgn nnt anak2 ikut perangai abg da la....esok kene check smua almari kt umah takut kot2 ank nyorok dlm almari sbb mls g smyg jumaat mcm ayah die dulu...hahahaha....

    ReplyDelete
  2. tadi dekat kedai makan pun ramai je customer lelaki dekat situ...muda2 tapi sayang sorg pn tak ambik kesah pasal solat jumaat..boleh lagi gelak kuat2 dkt situ...

    ReplyDelete
  3. huhu..nakal jugak time sek dlu.pnah ponteng sek..& pnjat pagar sek (lari time blaja)...hihi ^_^

    ReplyDelete
  4. sedih kalau masjid sebesar alam secantik dan segah istana tp kosong tanpa umat menunaikan kewajipan mereka..
    nakal ms kecil xpe jangan di bawa hingga ke dewasa kang menjadi ikutan anak2 pula

    ReplyDelete
  5. oh. bermuka-muka ye

    tapi haruslah bermuka-muka depan lecturer kan

    hehe

    ReplyDelete
  6. Biasalah tu depan warden jadi baik. Kite pon pernah. Hehehe

    ReplyDelete
  7. Kak tak nakal,tapi garang..ketua la katakan..emm bebudak..

    ReplyDelete
  8. jahat ni....... tak pernah buat pon....

    ReplyDelete
  9. wahhh3 kemain nakai rupenye nasz ni ey??? =P






    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  10. tu namanyer nakal2 manja.....
    tapi kite punya story lagi dashat !
    belakon sakit utk minggu orientasi....
    seminggu line clear !!!

    ReplyDelete
  11. huhu..mmg biase la kalu budak laki asrama wat perangai cmni

    tp,,skrg jgn wat lg cm2 eyh..hehe

    ReplyDelete