KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, December 28, 2011

KATA-KATA HIKMAH : "NEVER TELL YOUR PROBLEM..."

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


p/s : Ada kebenarannya. Betul tak korang?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. hee, betul betul..kadang-kadang tak semua masalah kite boleh kongsi..kan? :)

    ReplyDelete
  2. kdg2 klu pendam je problem tu leh jdi stress gak..

    ReplyDelete
  3. better than nothing...nt kalau pendam tu yg kes gila bertambah...haha

    ReplyDelete
  4. depend with situation... sometimes ade jugak yg tak boleh nk share....

    ReplyDelete
  5. kurang setuju la kali ni... statistik tu tak tepat...20% + 80%=100%..

    mngkin sebab kita bgtau kpd orng yg salah.
    (tp saya lebih suka simpan, bkn sebb anggap orng len x bleh tolong, tp cuba selesaikn dngn kudrat sndri dlu. lain orng lain cara)

    ReplyDelete
  6. yg 20% don't care tu ok lagi..tapi yg 80% gald u have the problem tu macam rasa nak bengang...memang tak kan cerita la dengan orang yg macam ni..huhu

    ReplyDelete