KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, December 11, 2011

BEST KE OMBAK RINDU?

Assalamualaikum Dan Salam sejahtera rakan-rakan Blogger semua.

Sekarang ni tengah hangat dengan movie hasil air tangan Pengarah Movie Lagenda Budak Setan - OMBAK Rindu. Sebenarnya saya pun tak tengok lagi. Hehehe.

Tapi ramai yang kata best. Ada yang kata sampai mengalir air mata. Ada yang sampai tengok lebih Dari 8 Kali. Apa pun saya belum lagi tengok movie ni.

Bila saya nak tengok? Entah la.

Terfikir gak la, bila kita teringat dosa-dosa kita buat dulu, kita akan menangis gak ke?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

20 comments:

  1. sm le,xtgk lg..lagenda budak setanpn sm.huhu..kdg2 betul, kesilapan kita byk tp kita hy akn bersedih or mngis bile kt d tmpa musibah..

    ReplyDelete
  2. mungkin movienya menyentuh hati...baca novel..memang sedih...

    ReplyDelete
  3. pergh!

    lebih 8 kali...

    konpem dah hafal skrip..hehehe

    ReplyDelete
  4. aah..lai p0n ta tgk lagi..
    tringin sgt nk tgk tp bl0m bksmpatan..
    tp mmg stakat ni sume 0rg kate best,tbaeq..

    ReplyDelete
  5. novel mmg terbaek ar.....movie lom tgk lg..ramai komen bez..tp ramai yg cetuskn kontroversi...pa pe je la kan...tgh mencari ruang utk tonton citer tu...

    ReplyDelete
  6. cuba tengok dulu, aku baca novel je, tapi tak sure la cam mana novel ngan filem nya, same ke tak, hehe

    ReplyDelete
  7. novelnye best p cte xtau la plak hamba best ke x...huhu..

    p/s : tak salah menangis utk muhasabah diri dari dosa lalu..yang penting kita dah berubah..btol x tuan hamba =)

    ReplyDelete
  8. kalau dosa2 kita sendiri... kita srg2 ler yg menangis....
    mengingati dosa2 kita ....
    akan cukupkah air mata.....?
    moga kita semua Diampunkan oleh yang Maha Kuasa...
    sesungguhnya kita sebagai hamba tak terlepas dari membuat kesilapan...
    alpa dlm membuat perhitungan....
    lalai dalam kehidupan....
    Kuatkan keimanan kami Ya Allah !

    ReplyDelete
  9. Siapa nak anak atau adik adik dia pandai belajar? http://airpasangmalamsurutpukullima.blogspot.com/2011/12/siapa-nak-anak-atau-adik-adik-dia.html

    ReplyDelete
  10. huhu..same la..mawa pon x tgk lg

    ReplyDelete
  11. tak pi tengok lagi...i hope cerita nye best lah ya...macam dlm novel tu...

    ReplyDelete
  12. biasa2 je. tak menangis pon tengok ceritanya. :p

    ReplyDelete
  13. tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

    ReplyDelete
  14. tak tngk lagi jugakk... rmai ckp pasal citer ni

    ReplyDelete
  15. tak tengok lg. tapi dulu masa baca novel tak ade la sampai menangis..

    suka ayat bro yg last tu ;)

    ReplyDelete
  16. tak tengok lagi coz tak berapa suka citer cinta..lagipun mesti akan de pulak kat tv,,

    ReplyDelete