KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, December 29, 2011

"SEJUK MATA MEMANDANG..."

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Baru turun dari Cameron Highland. Pergi dengan kawan-kawan sekolah tunang saya. Hehehe. Dah lama tak pergi Cameron Highland ni. Dulu masa study kat UiTM Seri Iskandar pernah camping kat sini. Memang sejuk. Tambahan masa tu hujan asyik turun dari pagi sampai malam. Malam tidur pun sejuk sampai menggeletar. Pakai dua helai jaket pun takde effect.


Tapi memang indah ciptaan Allah. Sejuk je mata memandang. Udara pun sejuk dan nyaman gak.


Best!


Korang pernah datang sini tak?


p/s : Beli buah sikit bawa balik. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. best la...teringin gak nak wat reunion ramai dekat sni...penuh dengan ketenangan....

    ReplyDelete
  2. best la...teringin gak nak wat reunion ramai dekat sni...penuh dengan ketenangan....

    ReplyDelete
  3. ye lah, hijau...cerah mata memandang...

    dengan tunang??? akak tak pernah pula dengar citer pasal tunang sebelum ni...hehehe

    Abah...bagi balik tangan Ita

    ReplyDelete
  4. pernah datang sini...memg terbaik...best dan menenangkan...

    ReplyDelete
  5. pernah! tapi dulu masa kecil..sekarang tak berkesempatan lagi..hehe..sibuk belajar..

    ReplyDelete
  6. kwn2 sekolah tunang..hehhe..

    bila nk jadi kwn2 sekolah wife plak ni??

    ReplyDelete
  7. nak pi waktu chinese new year nanti....
    rombongan cik kiah dari taiping..... gi ramai2...

    ReplyDelete
  8. CH memang tempat relax yg terbaik! :)

    ReplyDelete
  9. best!! last pergi bulan jan tahun ni..nanti nak pegi lagi la :)

    ReplyDelete
  10. cameron best... nyaman je udara :)

    ReplyDelete
  11. hehe. tak hujan pun sejuk sampai ke tulang nikan pulak pegi waktu hujan. huhu

    hehe.memang best kat sini.tenang

    ReplyDelete
  12. ana p bulan lepas.. sejukkkk bestt! hehe






    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  13. baru 2 kali naik CH. kalau ade jalan yg > elok, kan best...

    ReplyDelete