KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, December 7, 2011

"MAKAN MALAM - NASI AMBENG DENGAN AYAM GORENG BERLADA"


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa teringin nak makan nasi ambeng. So, saya pun drive la sampai ke Pasar Malam Batu 20 untuk beli nasi ambeng ni. Susah nak dapat. Tapi disebabkan keteringinan sangat, saya pun sanggup drive. Tak jauh pun. Hehehe.

Nasi ambeng ni terdiri daripada nasi putih, bihun goreng, mee goreng dan kelapa goreng. Yang ayam goreng berlada tu kira tambahan la kot? Saya teka je. Hehehe.

So, sape yang pernah try, cuba bagi pendapat korang. Yang tak try lagi, pergi try cepat dan bagi pendapat gak. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. Ooo..nsi ambeng...xpenah lg jumpe..
    Hehee..
    :)

    ReplyDelete
  2. Pernah dengar nama nasik tu. Tapi tak penah jumpe lagi. Apatah lagi memakannya. :D

    ReplyDelete
  3. setahu sy ayam tu memang set nasi ambeng la, tapi ayam kicap. Ni kalau goreng berlada mybe diubah ikot citarasa kot.

    ReplyDelete
  4. nasi ambeng???? peliknya...kenapa tak tunjuk gambar..

    ReplyDelete
  5. lepas makan....joooom join bloglist ayu...hehehe

    ReplyDelete
  6. ari tue my sis gi Bandung, pastue die bwk blk Nasi Ambeng.. sdap la gak.. ayam tue cam serunding lak, kn? hehe.. (xtau lak kat M'sia ade jual gak..kunonye sy..haha...)

    ReplyDelete
  7. xpernah mkn nasi ambeng.. sgt tercari2... huhu

    ReplyDelete