KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, July 8, 2012

TOLONG WIFE DI DAPUR...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tengah hari tadi saya busy tolong wife saya di dapur. Nak masak ayam masak kicap dengan kangkung goreng. Oklah tu sebab saya ini bukan jenis memilih makanan sangat. Asal boleh makan, saya telan je. Hehehe.

Saya ni bukan tahu memasak kecuali masak megi. Itu adalah kepakaran saya sejak di bangku sekolah lagi. Hehehe. Korang pun sama juga kan?

Masakan wife saya pun sedap juga. Memang sedap dan seronok bila ada seseorang masak untuk kita. Kalau saya seorang dulu, saya makan je apa yang ada. Asalkan kenyang.

Anyway, saya nak ucapkan terima kasih tersangat banyak kepada wife saya untuk masakan tengah hari yang sedap tadi. Sampai melingkar saya seperti ular sawa kekenyangan. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

11 comments:

  1. tak sbr nk msk untuk suami wlaupun sy masih tak reti sgt msk2 ni.hehehe :P

    ReplyDelete
  2. hehehe untung la :P
    eh, jum jadi bloglist ramadhan sy nak?
    http://fafaeha.blogspot.com/2012/07/jom-jadi-bloglist-ramadhan-saya-d.html

    ReplyDelete
  3. untung ada orang nak jaga perut agar sentiasa penuh. haha ;D

    ReplyDelete
  4. wah untungnya isteri abg nasz..^^

    ReplyDelete
  5. hihi..bgus la tu..suami sy slalu tlg jgk..lama2 dia pun pndai msak..:)

    ReplyDelete
  6. suami mithali ni..untung isterinye...he3

    ReplyDelete
  7. hamboi2 baek punya puji...cam tu la kalu nak suami terbaek tolong menolong jangan tau order jek...khik3

    ReplyDelete
  8. Haha.. lepas ni tolong urut bahu isteri k. Penat tu masak. Lol. bantu cuci pinggan mangkuk ke. Skali skala bro. hehe..

    ReplyDelete
  9. lepas makan tolong wife cuci pinggan la pulak ye. hehehe

    ReplyDelete
  10. wah..rjinnye....sy pun mau llki mse dpn sy nnti tlg msk jugak..hihi

    ReplyDelete
  11. bertuah nasz.....
    dapat isteri yg pandai masak.....
    kena sayang lebih kat isteri tu....

    ReplyDelete