KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 10, 2012

LAYAN MASTERCHEF SELEBRITI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Semalam saya terlibat dengan Rondaan 1 Malaysia yang bermula jam 8 malam hingga 12 tengah malam di kawasan Hutan Melintang Perak. Disebabkan itu, memang tak dapatlah saya tengok episod Masterchef Selebriti yang mana Episod Penyingkiran. Tapi, seperti biasalah, Astro sudah semestinya akan mengulang-ulang episod itu sebanyak mungkin. Korang pun tahu kan? Hehehe.

Selesai rondaan, saya sampai rumah dalam pukul 12 tengah malam lebih. Terus saya buka TV dan masa itu siaran ulangan Masterchef Selebriti baru nak mula. Memang langkah kanan la saya. Layan Masterchef Selebriti ini sebab dah nak dekat Final. Best juga sebab tak sangka Selebriti yang nampak tak tahu memasak tapi dorang boleh memasak.

Saya tak payah cerita sangat siapa yang ke Final sebab korang boleh baca kat blog-blog yang selalu update tentang berita semasa ini. Tapi, episod malam tadi memang agak best sebab ada sikit 'drama' dan ini yang menjadikan Masterchef Selebriti ini menarik. Minggu depan, saya layan Masterchef Selebriti Final di Kuala Kangsar Perak nampaknya sebab ada mesyuarat kat Ipoh.

Korang rasa la, siapa yang akan menang Masterchef Selebriti Pertama ini?

Saya rasa Soo Wincci. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. alamakkkk...KY tak pernah tengoklah...hehehe

    sbb KY tak minat masakkan ala2 gitu, kalau masakan selera kampung, pasti tak tinggal

    ReplyDelete
  2. Dah nak final dan 5 orang ke final. Hoho.. Rasa2nya Dato Fazley ngan Soo Wincci adalah fav juara. Lol.

    ReplyDelete
  3. ika rasa dato' fazley yg menang ^^

    ReplyDelete
  4. kalu ikut remy.....
    so winci kreatif tapi presentation nampak over sikit.....
    dato fadley good knowledge in food....
    manakala angah ada sentuhan magis dlm presentation food.....
    so everybody ada kelebihan.....
    kita tunggu saja....

    ReplyDelete
  5. dah lama tak tengok cerita ni T.T

    ReplyDelete
  6. angah kot yg menang nti..hihi...

    ReplyDelete