KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, July 3, 2012

PENANTIAN LAGI RM2.82...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Memang menyeksakan satu penantian kan? Hehehe. Penantian yang begitu saya debarkan. Korang mesti tertanya-tanya penantian apa yang melibatkan RM2.82 kan? Penantian ini adalah :


Sekarang ini jumlah terkumpul income Nuffnang saya adalah RM47.18 dan masih menanti RM2.82 untuk cukup RM50.00. Apabila cukup RM50.00, bolehlah saya cashout dan joli sakan. Hehehe.

Anyway, ada satu Buffered Earning yang masih running:


Buffered Earnings yang terkumpul adalah RM7.79 sehingga 2hb Julai 2012. So, dah cukup RM50.00 cuma kena tunggu Buffered Earnings ini jadi Metered Earning saja. Kalau tak nak jadi Metered Earning lagi bagus.

Kepada Nuffnang, berilah saya Buffered Earnings lagi untuk mewarnai blog saya yang tak seberapa ini. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. bro, letak iklan macam blog saya bro, kalau trafik bro 100 ke atas dalam seminggu mampu dapat rm 10...sekurang-kurangnya..

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt BE... ain tak pernah ag merasa... ala lg 2.82 je... tak lama ar lg tu :)

    ReplyDelete
  3. klu nk be tu jd me secpt mgkin,jgn la update entry.hihi..

    tgh tgu cek cashout petame smp umh.hihi...

    ReplyDelete
  4. wahhhh tahniah!! nanti blanje syieda ais krim 1.. hikhik.. syieda belum membuahkan hasil.. :(

    ReplyDelete
  5. Wah dah boleh cashout nie,boleh belanja....

    ReplyDelete
  6. good luck bro.. dah x banyak tu untuk cash out...

    ReplyDelete
  7. best nyer.....
    remy tak pernah dapat....... tak tahu pun nak BE camner....... he3

    ReplyDelete
  8. RM50 kena tunggu kira2 bulan.huhuhuu

    ReplyDelete
  9. apa beza buffered earning ngan meter earning

    ReplyDelete