KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, July 8, 2012

CIK BUAYA 1ST GIVEAWAY : CHOOSE YOUR PRIZE

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak join sebarang Giveaway. Saya telah ditag oleh seorang rakan blogger dan bila saya tengok tentang Giveaway ini, saya rasa macam tertarik. Hadiah-hadiahnya pun nampak best juga.

Tapi disebabkan saya ini mata duitan (mata duitan la sangat), saya ingin memilih hadiah Nombor 4 : Wang Tunai Sebanyak RM50.

Giveaway ini simple je. Saya cuma kena Follow blog owner dan like Fan Page dia (Saya dah buat).

Tarikh tutup Giveaway ini adalah 12 Ogos 2012.


Saya tag:

Remy
Luqman
3nogr33ny

Siap. Jom join ramai-ramai. Doakan saya dapat hadiah yang saya pilih ye? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. nasz....thanks kerana ajak remy....
    insyaallah, akan remy usahakan nanti.....

    ReplyDelete
  2. remy dah join.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

    ReplyDelete