KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, January 23, 2012

"SEGMEN NASZ : AKU DAN RAKAN-RAKAN BLOGGERKU"

TAMAT
SATU LIST AKAN DIBUAT NANTI


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak buat segmen. Tiba-tiba hari ni terasa nak buat segmen plak. Hehehe.

Segmen ni senang je. Tujuan utama segmen ni untuk memperkenalkan kawan-kawan blogger korang kepada blogger yang lain. Kira korang boleh tambah kenalan dalam dunia maya ni. Bila dah kenal-kenal, boleh ajak main bowling ramai-ramai sambil makan Prosperity Burger. Kan?

Cara-cara nak join:

1. Buat satu entry, copy dan pastekan pic header kat atas dalam entry korang serta linkkan ke post ni.

2. Salin tajuk entry ni, "SEGMEN NASZ : AKU DAN RAKAN-RAKAN BLOGGERKU"

3. Pilih 1 atau lebih rakan blogger korang dan tulis review tentang blog dorang. Jangan lupa letakkan link blog dorang supaya blogger lain boleh terjah gak nanti.

4. Korang publishkan entry korang tu dan tinggalkan link penyertaan korang kat ruang komen.

Saya akan buat satu list untuk korang selalu menjajah menjelajah blog yang join gak.

Amaran Ringan :
 Sila pastikan kotak komen korang boleh diloading untuk menerima sejumlah komen yang bakal diterima nanti. Terima kasih.

Itu je. Hehehe.

Segmen ni saya akan tutup sampai 23hb Januari 2012 (11.59 malam).

p/s : Tak tahu berapa orang akan join. Macam takkan dapat sambutan je. Harap dapat gak sambutan. Hehehe.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

16 comments:

  1. siap!

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  2. join~!! :D


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  3. tak dapat nak join ni...nak bw pun susah sukit sekarang..lagi blog bermasalah lagi...

    ReplyDelete
  4. http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  5. nak join! xD
    http://dalika-acalily.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  6. http://fendy1302.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    fendy joinnn....

    ReplyDelete
  7. hamba datang mendaftar diri:

    http://3nogr33ny.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  8. Yes...join lagi....

    http://therainbowjourney.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  9. saya join lagi

    http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  10. teman tetap kotakan janji demi sahabat.....

    http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum, terasa nak join tp bkn hari ni, sekadar bertanya khabar dulu, Naser sihat ke ?

    ReplyDelete
  12. Sempat lagi join ni... huhuhu.. InsyaAllah nak join.

    Oh! Admin. Anda sudah kena tag disini : http://jomtonton.net/v1/jom-bangunkan-blog-menggunakan-wordpress.html

    ReplyDelete
  13. Cik Adieb join :)

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete
  14. Join jugak :)

    http://jomtonton.net/v1/segmen-nasz-aku-dan-rakan-bloggerku.html

    ReplyDelete
  15. join

    http://gurlgemini.blogspot.com/2012/01/segmen-nasz-aku-dan-rakan-rakan.html

    ReplyDelete