KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, January 8, 2012

SEGMEN HASRUL HASSAN : "JOM CARI BLOGGER SETEMPAT"

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa nak join segmen plak. Lagipun segmen ni simple je. Dah lama sangat tak join segmen. So, kali ni nak join segmen yang saya rasa agak cool ni. Hehehe.

Nama Saya : Mohd Naser a.k.a Nasz

Umur Saya : 27 tahun (Dah tua...Huhuhu)

Url Saya : http://mohdnaser.blogspot.com

Lokasi Saya : Bagan Datoh, Perak

Itu je. Senang kan? Tak rugi pun. Jom join ramai-ramai. Kenali geng blogger yang ada berdekatan dengan tempat korang sekarang. Boleh korang kumpul gathering minum teh tarik kat kedai mamak berdekatan sambil huhahuhahuha. Kan? Hehehe.

Segmen ni tutup pada 8hb Januari 2012 (12.00 tengah hari).

p/s : Nak buat Giveaway Simple dalam masa terdekat ni. Agak busy sikit sekarang dengan macam-macam perkara. Huhuhu.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. teringin nak join...tapi bila kena bagitaw umo tu yang pk sejuta kali tuh....hahahaha

    ReplyDelete
  2. hmm..lma xupdate blog& lgi lma xjoin sgmen :/

    ReplyDelete
  3. hmm..lma xupdate blog& lgi lma xjoin sgmen :/

    ReplyDelete
  4. wah..awal2 dah join segmen ni...

    ReplyDelete
  5. Salam.... membalas kunjungan dr segmen yg sama... n done follow sini blk...

    ReplyDelete
  6. Membalas kunjungan..
    Best la blog ni.
    Hehehe...

    ReplyDelete
  7. salam kenalan dari orang aloq setaq...

    thanks datang jenguk blog saya. sy pun dah follow awak. keep in touch yer... (^_^)

    ReplyDelete
  8. salam NasZ..

    thanks sudi singgah my blog.. rmi gak eh blogger perak nie..

    owh..tua dh tue...bile nk kawin? ngehehe.. >_<

    ReplyDelete