KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, January 22, 2012

"NAK TERMUNTAH SAYA..."

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Baru lepas dengar dan tengok slide serta video tentang kelahiran seorang bayi. Saya tiba-tiba je rasa pening dan terus rasa nak muntah.


Sebelum saya muntah, baik saya terus keluar. Tak nak la muntah kat depan penceramah je. Tak kisah la orang nak cakap pe pun. Daripada berlakon cool, baik saya tak tipu sendiri je.


Dulu masa Form 6 saya pernah bedah 2 ekor tikus. Tapi kenapa entah saya rasa nak termuntah masa tengok video proses kelahiran bayi.


Harap saya dapat atasi masalah ni untuk bagi support kat isteri saya nanti yang akan lahirkan anak untuk saya.


p/s : Teringat kat emak saya. Macam manalah keadaan masa saya dilahirkan.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. alahai.. rugi r Abg Nasz, kalau masa lahirkan anak x dapat lihat proses klahiran.. tp masa buat anak.. x rasa nak muntah plak kan? huhu

    ReplyDelete
  2. aissshh,, kena practice tgk lagi banyak ni,,

    ReplyDelete
  3. ramai juga suami yang tak sanggup tengok proses kelahiran bayi..

    ReplyDelete
  4. takpe.. cuba lagi. mulakan dengan bismilah.. insyallah..

    suami kena bagi sokongan kat isteri masa dia bertarung nyawa melahirkan zuriat kamu.

    ReplyDelete
  5. bukan semua orang dapat tahan..biasalah tu..ehhehe..tapi practice la...isteri akan rasa lebuh tenang andai suami ada di sisi saat genting tu

    ReplyDelete
  6. nasz.......
    tetap tak sanggup juga.....
    tapi duduk kat sebelah ok kut... kasi moral support!

    ReplyDelete
  7. mesti tkut tgk darah kowt... nnti cmne nak teman isteri.. hehe

    ReplyDelete