KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, February 18, 2012

"3 KALI X?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Petang semalam saya dan kawan-kawan sekerja saya main bowling di Ampang Bowl, Ipoh Parade, Perak.


Buat pertama kalinya saya berjaya jatuhkan kesemua pin dan "X" a.k.a "Strike" tiga kali berturut-turut. Saya pun terkejut. Huhu.


Saya fokus untuk baling bola bowling straight ke tengah dengan kelajuan sederhana je. Tak pandai nak buat teknik-teknik advance pemain bowling yang expert.


p/s : Main bowling ni sekadar hiburan bagi saya. Bukan minat sangat tapi suka gak main. Korang suka main bowling?


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. sy bukn nak cakap tp sukn bowling la sy plg terer, uhuk3x... hahaha

    ReplyDelete
  2. remy hantu boling..... record terbaik.... 230 point....
    pernah jugak remy dapatkan XXXXXX.....
    kira ler berapa x tu..... he3

    ReplyDelete
  3. tak pandai main bowling .. :(

    *tutup muke*malu-malu*

    ReplyDelete
  4. tak suka sebab selalu masuk longkang -.-" *nak cakap tak pandai main sebenarnye, haha

    ReplyDelete
  5. ipoh parade tak pernah lagi.
    jaya jusco pernah la

    ReplyDelete
  6. wahh terornya... hehe ada bran lwn ngn sy..? haha gurau je.. ;p

    ReplyDelete
  7. bestnya...lama da tak main boling ramai2 dgn member...masing bz la skang ni...

    ReplyDelete
  8. Brp ringgit untuk 1 game?

    ReplyDelete