KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, March 19, 2012

"NASIB BAIK AYAM CUKUP"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Baru lepas late dinner dengan wife di KFC ICT Shah Alam. Alhamdulillah, ayam mencukupi.


Dilaporkan juga tiada berlakunya sebarang perbalahan akibat keticukupan ayam goreng. Faktor yang menyebabkan tiada berlakunya perbalahan akibat ketidakcukupan ayam adalah sudah semestinya ayam goreng mencukupi dan pelanggan yang tidak ramai sangat.


Oleh itu, selesai sudah laporan saya berkenaan tajuk di atas.


p/s : Gurau je. Jangan marah ye? Alang-alang dah sampai ICT Shah Alam ni, terus menjenguk KFC yang kontroversi kat sini. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. dah lama x ke ict, kata org macam2 benda dah banyak ada kat ict tu, last p sana awal tahun lepas, rasa x banyak benda lg... nak p lagi aar terutama kfc kontroversi tu kalau ada cuti husb..

    ReplyDelete
  2. lew..ingtkn apa lah tadi..haha..rupanya ayam kfc..haha

    ReplyDelete