KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, March 3, 2012

"SAYA KENA MAKE UP?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Dalam post sebelum ni saya ceritakan tentang Kursus Transformasi Gaya. Di sesi sebelah petang saya kena jadi model untuk make up bagi lelaki. Sebabnya saya akan kawin next week. Hehehe.


Saya memang tak pernah make up dan rasa sangat janggal. Tapi yang make up saya tu adalah make up artist. So, dia tahu apa yang terbaik untuk wajah saya.


Simple je rupanya nak make up lelaki. Tak payah nak pakai macam-macam jenis barang pun. Cukup sekadar pelembab dan bedak je. Terbaik. Hehehe.


Saya attach gambar saya lepas dimake upkan. Komen korang? Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. la ye ke..tahniah n selamat pengantin baru..semoga masjid yang di bina kukuh hingga ke syurga hendaknye.. amin :)

    ReplyDelete
  2. wah next week nak jadi raja sehari ye... patutlah berseri2.. opss seri tu sbb make up ke sbb nk jd pengantin yerk..hehe tahniah ye smg berbahagia hendaknya

    ReplyDelete
  3. mesti tuan hamba rasa pelik je kan..huhu..xpe2..ni utk persediaan nanti kawin =)

    ReplyDelete
  4. muahahhaa... selmt berkwhin la ye mggu dpn... :P mekap la sikit.. --' jadilah model jap.. bila lagi nk jdi model kan?? ahhah

    ReplyDelete
  5. memg simple je make up laki..haha

    ReplyDelete
  6. wahh...encemnya...hehehe
    next week ye...time cuti tu...berdebar tak hihi

    ReplyDelete
  7. baru naik seri pengantin.hehehe

    ReplyDelete
  8. dah nampak seri pengantin nyer......

    ReplyDelete