KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, February 3, 2013

SEGMEN SAYA FOLLOW U, U FOLLOW ME BY MSELIM3

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya jumpa segmen ini di blog Remy. Nampak menarik je. So, saya pun decide untuk join segmen ini. Segmen dianjurkan oleh saudara Mohd Selim ini. Harapan saya sama juga dengan saudara Mohd Selim iaitu dengan blogwalking, kita dapat menambahkan lagi rakan-rakan di dalam dunia maya ini di samping saling bertukar-tukar fikiran di antara satu sama lain. Dah macam karangan SPM pula kan? Hahaha.

Anyway, jomlah ramai-ramai join segmen ini. Mungkin korang yang kurang Follower tu boleh bertambah follower. Dengan join segmen sebegini, korang ada peluang untuk tingkatkan trafik ke blog korang. Saya pun mula naik dengan join segmen-segmen sebegini. Tak kisahlah siapa yang buat segmen ini. Jangan asyik nak join segmen daripada Otai Besar je. Kenalah support blogger-blogger biasa seperti diri saya ini.

Saudara Mohd Selim beritahu segmen ini tutup bila dia bagitau tutup nanti. So, maknanya tarikh tutupnya tak ditentukan lagi sehingga diberitahu. Saudara Mohd Selim juga kata akan buatkan senarai blogger yang join segmen ini. Senang kan? Tak perlu susah-susah sebab saudara penganjur dah tolong senaraikan dan bagi backlink lagi kat blog korang. So, apa korang tunggu lagi. Cepat join ramai-ramai.

p/s : Kalau korang dah follow saya, tolong tinggalkan komen di entry ini ye? Senang saya nak follow balik.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. remy dah follow nasz...... he..... sekarang nak follow mayeesa pulak......

    ReplyDelete
  2. Assalammualikum....

    Terima Kasih kerana sudi join segmen saya nie...saudara nasz,

    heheh..karangan SPM yer huhu...x kan SPM aje...kasi lah tahap diploma ker ...

    mselim3

    pls: Pape nanti saya buatkan list blogger yg join segmen saya , saya visit sini k...salam perkenalan salam persahabatan....

    ReplyDelete
  3. Lagi satu lupa nak ucap...pada 28.12.2012 selamat menjadi seorang bapa solehah...amin

    mselim3

    pls:Moga berbahagia selalu disamping tercinta.

    ReplyDelete
  4. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  6. Salam dari segmen sama.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...

    singgah dari segmen sama :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  10. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    angkat kaki join sini :)

    ReplyDelete
  11. Salam,,done follow,,let's follow back!
    http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama. singgah n follow :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete