KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, February 3, 2013

2ND YEAR OHSEM ANNIVERSARY AKU CUMA SEORANG KULIKUTIF !!! GIVEAWAY

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tak perasan pula sahabat terbaik saya ini buat Giveaway. Saya mestilah join tanda saya menyokong dia. Kenapa saya kata dia sahabat terbaik saya? Sebab Remy ini sentiasa ada walaupun semua kawan-kawan yang lain telah menghilangkan diri. Cuma dia saja yang setia dengan blog saya. Saya sangat-sangat berterima kasih kepada Remy sebab dialah saya ada semangat untuk terus berblogging.

Giveaway ini senang je nak join? Tak payah nak tag dan bagai-bagai lagi. Cuma kena follow blog dan like fan page Remy je. Tak susah pun. Orang nak bagi hadiah, apa salahnya kita mencuba. Mungkin ada rezeki saya takpun rezeki anak saya si Mayeesa. Hehehe.

Anyway, dah lama sangat saya tak join apa-apa Giveaway daripada mana-mana blogger disebabkan busy dengan kehidupan berkahwin dan kini dengan si Mayeesa. Sayang nak berenggang dengan Mayeesa ni. Hehehe.

Remy beritahu tarikh tutup Giveaway ini adalah pada 28hb Februari 2013. So, jom ramai-ramai kita join Giveaway ini. Kalau korang dapat hadiah, bagilah kat saya ye? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. nasz...... terima kasih sangat.... sahabt lama yg takan remy lupakan...kerana nasz jugak blog remy bernafas.... semangat dari nasz dulu dulu.... byk yg remy pelajari....
    thanks support GA nie..... insyaAllah kalau ada rezeki mayeesa nanti......Amin

    ReplyDelete
  2. hamba juga jarang ke sini dek kesibukan yang melampau

    ReplyDelete
  3. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  4. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum, singgah sini dr segmen yg sama ! salam blogging dari #belog jcb :)

    ReplyDelete