KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, February 8, 2013

KENAPA SAYA PILIH NUFFNANG?


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua rakan-rakan blogger semua.

Saya buat blog. Saya suka letak iklan Nuffnang. Kenapa?

Bagi saya, Nuffnang ini mudah saja. Saya pernah cuba letak iklan daripada Adverlets tapi tak sebagus Nuffnang. Selain Adverlets, saya cuba juga daftar untuk Innity tapi bila tengok syarat-syaratnya yang nak sekurang-kurangnya beribu-ribu Unique Visit (UV) ke blog kita, terus terkedu saya. Yelah, blog saya ini tak ada la sampai UV beribu-ribu. Biasa-biasa je.

Bagi saya, seorang blogger biasa ini, iklan daripada Nuffnang inilah yang paling sesuai. Saya pun salah seorang ahli Glitterati Nuffnang. So, dapatlah sedikit keistimewaan daripada pihak Nuffang seperti senang dapat iklan.

Alhamdulillah, rezeki saya ada dengan Nuffnang. Walaupun tak banyak, sekurang-kurangnya ada juga duit yang datang daripada hobi saya ini.

Korang setuju tak dengan pendapat saya?

p/s : Kepala tengah ting tong. Tak cukup tidur.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. betul3..skali cash out nuffnang kejap je dapat duit..churp2 da cash out dr tahun lepas xdpt2 lagi ceknyer...hehe..

    ReplyDelete
  2. saya pun still setia dengan nuffnang :)
    tapi churpchurp da x aktif sangat

    ReplyDelete
  3. nuffnang tak pernah pandang blog remy.... status gliterati dh lama sangat dah...agak2nya nuffnang gelihati kut......he3

    ReplyDelete