KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, February 1, 2013

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST FEB-JUN MIEYA ATIERA

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama sangat saya tak join apa-apa segmen. Lagipun, banyak sangat halangan yang mendatang seperti blog kena virus dan kena block dengan Google. Lepas itu, busy dengan nikah dan kahwin. Kemudian, busy jaga Mayeesa tapi best jaga Mayeesa. Hehehe.

Anyway, kali ini saya nak join Segmen Bloglist Mieya Atiera. Nak juga tambah rakan-rakan di dunia maya ni. Lagipun, siapalah kenal blog picisan saya yang tak seberapa ini kan?

Korang pun join la Segmen Bloglist ini. Boleh kita berjimba beramai-ramai. Hehehe.

Ops... lupa nak bagitau. Tarikh tutup segmen ini adalah pada 10hb Mac 2013.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

1 comment: