KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, May 9, 2013

SEGMEN : PENCARIAN BLOGLIST MEI 2013 AMERCORNER

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kali ini saya nak join satu segmen bloglist dari Amer. Segmen bloglist ini simple je nak join. Tak perlu nak tag, like dan klik bagai-bagai benda. Korang yang nak join cuma perlu follow blog Amer, buat satu entry dan kalau sudi, letakkanlah blog Amer di bloglist korang. Senang kan?

Penting ke bloglist ini?

Mestilah penting. Bila url blog kita berada di blog orang lain, apa saja entry yang kita telah update akan secara automatiknya dikemaskini dalam bloglist blogger tersebut. Memang sangat penting bloglist ini bagi memperkenalkan blog kita kepada orang lain. Sudah semestinya, blogger yang berkunjung ke blog blogger tersebut secara tak langsung akan melihat link blog kita. Kita dapat promosi blog kita secara percuma. Rugi ke?

Jadi, saya ingin mengajak semua rakan-rakan blogger yang join segmen ini. Tak susah mana pun. Senang je. Tarikh tutup segmen ini adalah pada 12hb Mei 2013 jam 11.59 malam.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. Selamat bersegmen
    Good luck and all the best

    ReplyDelete
  2. Singgah petang sini

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-mei-2013.html

    ReplyDelete