KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 20, 2011

1 JUTA TRAFIK KE BLOG?! BOLEH KE?!




Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Hari ini saya nak kongsi web traffic yang berikan jaminan sebanyak 1 Juta Pelawat ke blog kita secara percuma.

Boleh percaya ke?

Saya pun terus melawat ke website tu.

Rupa-rupanya website ini menggunakan Sistem 6 Peringkat atau 6 Links Sistem.  Saya telah buat screen shot sebagai contoh di bawah:



Cuba korang tengok screen shot kat atas. Apa pendapat korang? Boleh dapat 1 Juta Pelawat ke blog tak?

Korang nak tau apa pendapat saya?  Tak ada apa yang mustahil.  So, 1 Juta Pelawat ke blog pasti boleh dapat.  Yang penting jangan putus asa.

Korang nak tahu lebih lanjut dan cara-cara nak join, klik banner kat bawah:



Tak rugi korang try sebab nak join sistem ni PERCUMA.


So, apa korang tunggu lagi?  Jom join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. bole pakai ka bro? bkn scam ke ni?

    ReplyDelete
  2. boleh pakai ke bro? bukan scam ke ni?

    ReplyDelete
  3. phycrewz: tak kot...tak salah mencuba..kalau tak cuba, tak tau macam mana hasilnya...kan?

    ReplyDelete
  4. kalu pakai website ni, tak kacau nuffnang ker.. takut plak diorang siasat sebab dalam analytics tu kan ade record, datangnya pelawat dari mana. referral sites.....

    saye pakai sendsurf.com.... ratio 2:1 (view 2 website, dapat 1 hits untuk website sendiri).. boleh pakai juga.. tp x banyak. ~ sy stop kelmarin...

    ReplyDelete
  5. adibdaddy: betul3..cuba dulu...baru tahu..

    Kenyalang: rasanya tak kacau sebab kita bukan buat fraud click tapi ia macam memperkenalkan blog kita kepada orang lain...itu je..

    ReplyDelete
  6. mmm,betul2 jadi ke ni? tuan blog pernah buat dah ke? blh share ape jd?
    Susu Ducth Lady pula naik harga...

    ReplyDelete
  7. feyus: saya pun baru mencuba..kalau jadi, alhamdulillah..kalau tak jadi, tak pe la..cuba lain kali..sekurang2nya kita mencuba...

    ReplyDelete
  8. syuxer: jom join ramai2..huhu..tak cuba, mana nak tahu hasilnya..betul tak?

    ReplyDelete
  9. thanks for the sharing. nak cuba jugaklah

    ReplyDelete
  10. Elle Elyssa: sama2..harap dapat manfaat kepada yang join..

    ReplyDelete