KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 8, 2011

AWARD UNTUK FOLLOWER KE 300 - NUR HAWA BINTI MOHD ZIN


Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Kali ini saya nak mempersembahkan award untuk Follower blog saya yang tidak seberapa ni yang KE 300.  Dipersembahkan Nur Hawa binti Mohd Zin dengan blog nya iaitu http://cahayawanita.blogspot.com.

Terima kasih Hawa kerana sudi menjadi follower saya.  Ini bukti menunjukkan Hawa adalah Follower Ke 300.

Tahniah kepada Hawa.  Makluman, saya akan pilih follower-follower yang bertuah untuk diberi award. Huhu...

Kepada Hawa, sila lah amik pic award di atas dan link kan ke post ini untuk dijadikan Bukti kepada rakan-rakan lain yang anda adalah follower yang bertuah ke 300 di blog saya yang tidak seberapa lagi.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. terima kasih...awe masukkan blog awak dalam blog list awe :)

    ReplyDelete
  2. Nur Hawa : Congratz Hawa..terima kasih kerana sudi jadi follower ke 300 saya...huhu..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...boleh tolong padam gambar saya tak di entry ni sebab saya dah tidak blogging dan penampilan saya dah bertutup. terima kasih atas kerjasama

    ReplyDelete