KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, May 11, 2011

IU - Suara Manja...BEST!!!



Salam sejahtera semua rakan-rakan blogger.

Kali ni nak kongsi seorang penyanyi Korea yang suara manja ... IU.

Korang tengok video clip ni dari mula sampai habis dan nilai sendiri suara dia.

Dalam video clip kat atas IU nyanyi 3 buah lagu tapi pendek-pendek je.

Korang dengar dan kongsi pendapat korang kat ruangan komen kat bawah ye?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. suare die memang manje+best..1st time dengar lagu die duet dengan seulong 2am lagu tajuk nagging..pehhh mantop,da dengar ?

    ReplyDelete
  2. MissNadh: mula2 tengok video clip, terus terpikat dengan suara dia..dia berlakon dalam Drama Dream High..ada nampak 1 Set DVD dia n nanti nak beli..huhu..

    ReplyDelete
  3. sangat best sore dye..cun + comel..cair tgk.. =p

    ReplyDelete
  4. Syukri Mohtar : same la kite..hehe..

    ReplyDelete
  5. minat korea juga ke?...hehehe

    ReplyDelete
  6. IU ni suara dia best juga. Tapi ni klip lama.

    ReplyDelete
  7. arefon: hehe...yes..indeed..

    ReplyDelete
  8. mmg suke IU ni..
    sbb suare die is the best..

    ReplyDelete
  9. Az-Zahra Fauzee: memang best..nyanyi live tu..best2..

    ReplyDelete
  10. artis korea yang cukup syarat. bukan takat comel, suara pon best.

    ReplyDelete
  11. suke IU-Someday. Besy gile. sedaaap~

    ReplyDelete