KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, October 14, 2010

MENGANTUKNYA...

Salam.

Hari nie aku rasa mengantuk sangat... rasa nak tertidur pun ada... pegi bank tadi pun, mata aku tengok jalan tapi otak melayang-layang... entah la kemana yang di pegi nya...

Next week ada exam jabatan... apa pun tak studi lagi... keje kerajaan pun ada exam... hahaha.. ingat masa sekolah dengan kat UiTM je... tapi ape bleh buat, redha je la... lagipun sebab aku keje kat daerah kecil, banyak skit peluang nak belajar urusniaga yang lain... doakan la aku berjaya jawab...

This week nak gi ipoh cari buku-buku yang berkaitan dengan pendaftaran... hahaha... baru nak cari...exam next week, this week baru nak cari... gila... sebelum penah cari, tak penah jumpa pun... haha.. anyway, harap dapat jumpa gak nnt kat Ipoh Parade...

Itu je nak merepek hari nie.

Wassalam.
Sila Tekan Like Jika Suka

No comments:

Post a Comment