KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, October 27, 2010

COMEY!!

Salam semua.

Sori lama gak tak updated blog aku nie.  Malas.  Huhu.

Kali nie nak cite skit ttg seekor kucing Parsi yang comey sangat.  Haha. 

Ia bermula pada 2 hari lepas (25hb Oktober 2010), aku ke Teluk Intan bersama rakan-rakan membeli barang-barang dapur dan lain-lain.  Kami singgah jap ke Pet Shop.  Nak cari makanan hamster dengan ikan kat rumah kawan (sebab naik kete dia..hehe).  Masa tue aku ternampak seekor kucing Parsi untuk dijual.  Gambar kucing tue kat bawah nie:


Aku tanya tuan kedai tue umur kucing Parsi nie.  Tuan kedai bagitau umur kucing Parsi nie baru 2 bulan setengah.  Patutlah manja gila.  Bulu dia memang best pegang. Hehe..


Aku nie memang agak minat kucing.  Suka gak buli kucing. Hehe. Dalam famili aku pun, aku sorang je suka kucing.  Adik beradik aku suma takut dan tak suka kucing. 

Aku pun tanya tuan kedai tue balik.  

"Harga berapa?"

"RM800"

Terkejut aku.  Lebih setengah bulan gaji aku. Haha. Boleh tengok aje la.  Tapi memang mahal pun sebab memang comey. Hehe.


Aku pun tangkap la gambar guna hp aku.  Nak tunjuk kat korang suma yang baca blog aku nie la.

Comey tak?

Reply la kat komen. Hehe.

Adios.

Wassalam.

Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. Cik Su: Memang mahal..tapi bukan bapak dia, anak dia mahal..

    Miyumie91: Mana ada, kucing lagi comey..kura2 kekurangan kecomelannya..hehe..

    ReplyDelete