KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, December 14, 2012

KALAU SAYA PUN, MESTI SAYA TERKEJUT...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya jumpa kartun di atas ini di Facebook. Memang penyokong pasukan Harimau Malaya dah 'panas' dengan pengadil iaitu Lee Ming Yu. Tapi, adegan seperti kartun di atas yang membuatkan penyokong Harimau Malaysia terus 'terbakar'. Kalau saya pun, sudah pastinya saya akan terkejut. Sebab saya disiku tapi saya kena Kad Merah. Memang satu keputusan yang melampau.

Saya baca status rakan-rakan saya di Facebook, ramai yang memaki dan mengutuk pengadil ini. Entahlah, saya rasa tak perlu kot kutuk-kutuk dan maki-maki dia sebab bukan dia boleh dengar pun dan sudah semestinya bukan ada effect pada dia. Orang yang kutuk dan maki tu dapat dosa percuma.

Anyway, saya nak puji pasukan Harimau Malaya kita, permainan pasukan memang terbaik. Walaupun kalah, tapi sekurang-kurangnya kita tak menang dengan cara "KOTOR".

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

1 comment: