KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, December 17, 2012

SAYA MAIN ONE MILLION MONEY DROP...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tadi saya dan isteri saya layan permainan online secara play along One Million Money Drop. Saja nak try. Mungkin boleh menang apa-apa hadiah kan? Tak salah pun.

Soalan pertama, still ada 1 juta. Soalan kedua, masih lagi ada 1 Juta. Masuk je soalan ketiga, terus 'drop' 1 Juta sebab jawapan salah. Hahaha. Tapi, dapat balik 1 Juta balik. Maknanya kena mulakan balik la nampaknya.

Gemuruh main One Million Money Drop secara online berbanding berada di atas permainan itu sendiri memang berbeza. Bayangkan kita berada di atas pentas permainan dengan tontonan ribuan penonton di Malaysia, kalau saya, rasanya saya tak dapat nak fikir apa dah. Bagi soalan pun, saya terus 'blank'.

Tapi, saya rasa macam sekejap sangat sebab banyak sangat iklan. Asyik iklan saja. Tiba-tiba dah habis. Kenalah tunggu minggu depan la nampaknya. Takpelah, main online pun ok juga. Ada rezeki, dapatlah hadiah. Kan?

Korang main tak One Million Money Drop online ni?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

3 comments:

  1. assalam:
    heheh, saya suka menonton jer... sebab bila menonton rasa teror gila... tapi saya pon yakin kalau saya yang main, pasti blurr... nerves...:)

    lama x dtg sini sejak blog abg nasz kena malware dulu, blogreading list plak saya x bleh buka... so x tau yang blog nih dah sihat...:)

    ReplyDelete
  2. remy pernah main gak masa memula dulu... pernah sampai kesoalan 6 masih lagi bertahan dgn satu juta...... pastu lebur..... salah teka.... ala 2 confident..... he3

    ReplyDelete