KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, February 3, 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Sekarang saya dah berada di Desasiswa Tekun, USM semula.  Memang line internet wifi laju gila ni.  Memang best kalau dapat berblogging.  Tapi tak dilupakan juga peperiksaan berterusan semakin menghampiri.

Kali ini saya nak join satu Mega Giveaway yang dianjurkan oleh IntaNBerliaN.  Sebenarnya, menang ke kalah ke, bukan penting sangat pun.  Yang pasti, tujuan saya nak sertai giveaway ini sebab nak support blogger kita dan juga nak pastikan blog saya ini sentiasa dikemaskini.  Hehehe.

Kalau menang, Alhamdulillah.  Kalau kalah, bukan rezeki saya.

Saya nak kena letak link sponsor giveaway :


Tarikh tutup Mega Giveaway ini adalah pada 16 Februari 2014



Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. assalammualaikum, done follow #2448, datang singgah sini, dari GA yang sama ;)

    http://www.haneeza.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014_3.html

    ReplyDelete
  2. Salam...datang dari GA yang sama..dah follow your blog.jemput berkunjung ke blog saya juga and follow me back ye..tqvm..:)

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  3. hai... singgah dr segmen sama..
    jemput singgah ke segmen saya pulak..
    http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html
    gudluck tq. ^_~

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, singgah dari GA yang sama, jemput singgah ke segmen kita juga.. :)

    http://chichiziee.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete
  5. hi..sy join juga.. Good luck ye... :) http://sweetlittlemom.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. dari GA yang sama..gud luck..done follow sini..
    http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/02/koleksi-awal-2014.html

    ReplyDelete
  7. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete