KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 2, 2010

PAGI DI PEKAN BAGAN DATOH...

Salam sejahtera semua.

Nak kongsi skit keadaan pagi di pekan bagan datoh. hehe. Baru lepas hujan.  Aku dengan staf-staf aku tengah minum pagi kat gerai mamak yang memang ada satu-satunya kat bagan datoh nie.  Sambil makan roti canai.  Faveret!


Pekan bagan datoh nie belum lagi maju.  Bangunan still lama-lama lagi.  But aku suka kat sini sebab tak sibuk sangat.  Tapi banyak lak lori kuar masuk sebab kat sini memang banyak ladang-ladang dan estet-estet.  Huhu... So, memang banyak la lori kuar masuk (Aku dah sebut tadi ke?..hehe).

Tergerak nak amik gambar.  Hehe.  Biasalah.  Handphone aku berkapasiti 8.1 megapixel.  Kalau tak guna, rugilah.  Beli pun hutang.  huhu... Sayang gila handphone.


Hope masa akan datang pekan nie akan maju.  Mungkin masa tue aku dah tua or dah pun mati.  Tempat pertama diposting untuk kerja government.  Cuma bagi orang yang dah biasa dengan pelbagai hiburan, tempat nie tak sesuai.  Tapi bagi yang suka suasana senyap macam aku, tempat macam nie memang sesuai.


Kesimpulannya, walaupun pekan bagan datoh nie kecil saja, tapi sesuai untuk orang yang suka kesenyapan macam aku. Hehe.

Takat nie saja kali nie.  Jumpa next time.  Kalau rajin, bleh la drop comment.  Your comment very valuable.  Skeping plak. hehe.

Adioz.

Wassalam.
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. huhuhu.. aku asal dari area sini gak bro.. parent akupon still lagi kat sana. huhuhu

    ReplyDelete
  2. kadangkala yg lama itu harus dikekalkan...

    ReplyDelete
  3. ejai_eja: ye ke?..kira kampung awak la...huhu..saya keje je kat sini..huhu..

    adibdaddy: ye..betul3x..(tiru upin ipin...hehe..)

    ReplyDelete